MMXI

Hejdå MMXI

Kortfattat:
Januari
Var besatt av pirater, funderade på att tatuera in MMXI på handleden, grillade ute



Februari
Var kallt men vackert ute, praktiserade på Dedicate(kampanj för Singoalla), kebabtalrik och Vi är The Ark med Sandra, pirater igen, längtade till Thailand, besatt av Johnny Depp (köpte 21 jump street och kollade på filmer hela tiden), klippte av mitt Sonisphereband för att inte ha det i Thailand, Tokio Hotel var i Japan och jag var glad för dom (och Bill var sjukt snygg!! HAHAH)


Mars
Hittade ett troll ute (Jepson HEHE), ett år sedan Tokio Hotel i Scandinavium, lekte med 3D, The Arks best of släpptes (har för mig det var i mars..)(mina ögonbryn försvann HAHA), fusklapp på engelskaprovet och lösnaglar, fixade mer plancher till dörren, The Ark i Norrköping och Malmö. Åkte till norrköping över natten med galna stockholmare, kom fram vid fyra och fick besök av polisen, åt gifflar och frööööööös. Efteråt på max trodde jag att jag skulle dö. Har aldrig vart så rädd typ. Åkte buss till malmö och köade utanför KB och var rädd för att konserten skulle bli inställd, precis som trädgårn' blev i Göteborg dagen innan. Jepson åkte förbi och sa att den skulle bli av <3 Konserten var fin, fick en halv låtlista (och plektrum) och flera spydde. (Tjejen bredvid mig, höll på att dö. Ola också HAH), åkte till Thailand.
(Martin kastar plektrum)

April
Thailand, thailand, thailand <3 (Pattaya, Koh Chang, Koh Mak, Bangkok)

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December




- Fortsättningen kommer nästa år -




Hej MMXII

But you also know I don’t play by the rules, especially not yours.

Har läst klart fanficen King of kingz nu.. Seriöst, hade det vart en bok skulle jag lätt kunna säga att det vart en av de bästa böckerna jag någonsin läst. Kanske till och med lika bra som Harry Potter OCH DET ÄR BRA! Jag är mållös och jag tror jag är i chock. Förväntade mig inte alls att slutet skulle bli som det blev, jag är helt chockad. Känns konstigt att det är slut nu, det var ändå 111 delar.

Nu måste jag sova (lycka till), men senare idag måste jag kolla upp fler berättelser skrivna av samma författare.


This is entertainment

Läser fortfarande fanficen King of Kingz och jag lovar att jag inte överdriver när jag säger att jag nästan kissar ner mig av spänning. Sitter seriöst och hoppar upp och ner i stolen. Har bara 13 delar kvar, uhhu.. (SANDRA, den är bättre än #815!!!!!!11)
Här är en trailer för alla intresserade. (Låten är underbar) Kan verka ganska fail och så för dom som inte bryr sig, men ah. Kan inte ens beskriva hur otroligt bra den är. Blir att jag sitter och kollar igenom intervjuer med Bushido också vilket så inte är jag HAHAH

Imorgon kommer Sandra. Vi ska köpa grillchips och dipp och kolla på OC, hih : D

Önska jag hade massa pengar så jag kunde köpa kläder, skor, väskor och smycken.. Känner mig så sjukt inspirerad men har inga pengar att handla för. Kan verkligen se framför mig vad jag vill ha på mig och använda för saker.

(Tänkte göra en årsredovisning, men det är ju så jobbigt att ladda upp alla bilder..)

-


Christmas -11

Älskar julen. Är tydligen den enda som gör det också. Men jag älskar allt med den. Stämningen, granen, julskinka, musiken, tomtar, pynt, ljusbrickor, filmer, släkten, maten, pepparkakor, julmust <3 Är så mysigt så jag dör typ HAHA. Älskar stressen innan med julklappar och allt vad det är. Gillar när man verkligen går in för julen och lägger ner tid på att pynta och sätta fram allt, göra egna ljusbrickor och skriksjunga med i julsånger, heh <3
Julafton firade jag hemma hos min moster och mina kusiner, juldagen var jag hos min morfar där typ hela släkten var och åt kalkon och hade julklappsjakt (traditioner <3) och idag på annandag jul var vi hos mormor. Åkte även till pappa idag. Skulle vart med honom hos min faster på julafton men pappa var sjuk :/

Tänkte skriva en lista på mina julklappar som jag fått. (Inte för att någon bryr sig egentligen men det kan vara kul att minnas och så :)) )

Sminkbox + mascara
Biobiljetter
Världens (VÄRLDENS) goaste tofflor
Två parfymer (Lancôme och Mary kay)
Duschsett från Mary kay
Nececär
Mobilskal från Fokiwa (har inte kommit än)
Rosa fårullstofflor
Pengar
Jeans från Levis (betalade bara 300 själv, mamma och min moster la till 600 som en julklapp)
Boken Jag är Ozzy
Halsband och ring
Boken Kiss me deadly
Tröja från LA ink
En BookBook till min iPhone

Från julklappsjakten fick jag:
Turkosa handukar
En sån smart tårtspade
En 3D stjärna
Två trisslotter
En skål/ljushållare (?)
Fein diskborste
Ljuscirkelgrej i metal
Osv, minns inte allt..

(Har även fått massa saker av mamma innan jul som tidiga julklappar :D )
- Bildbomb -


Julgranen


Idag hos mormor


Jul på liseberg!


Nu ska jag fortsätta läsa på en fanfic, King Of Kingz heter den. SÅÅÅÅ SJUKT BRA! Vill knappt läsa så bra det är, kissar nästan på mig.

Och jag är GLAD.

Allein

Är en ensam iPhone-alien som inte kommer få sin app förren nästa år :<


BTK

SÖÖÖÖÖÖT

Appen släpps om två dagar, whei!

Wanna feel alive

Äntligen klar med judendomsläxan WHEEEHAHAHHA HIHIHIHIHIHIHJIHIHJIJIJIJI (tog bara fem dagar, heh.)

Detta har vart den stressigaste veckan i hela trean. Är så sjukt trött men samtidigt glad att det är över nu. Lättnaden <3
Har gått och blivit sjuk också. (för lite sömn och för mycket stress, ja..)
Ska kanske till Liseberg senare, men får se om jag orkar. Jag känner mig jätte svag och helt darrig. Känns nästan lite som det gjorde när jag var sjuk i början av året. när jag hade feber i en vecka och satt på köksgolvet och trodde jag skulle dö :):) Så ah, inte så trevligt.

Måste tipsa om detta också, vårt företag i skolan som Heter Tore You UF. Vi säljer egenmålade tygpåsar :) http://toteyouuf.blogg.se/

En sista grej nu då, HURSNYGGÄRINTEBILLIHÅRET? Jag döööör så snyggt! och hans örhänge? NOMNOM.
http://www.youtube.com/watch?v=q7AwuI96U1I&feature=player_embedded

?

This time next year?

-

ÄCKELSKOLA

1958

Idag fyller Nikki Sixx 53 <3

 


8 december



Ett år sedan beskedet kom. Saknar dom <3

Youtube






Förstår inte hur vissa kan vara så sjuka i huvudet och få en människa att må såhär. Det gör så ont att se hur trasig han är. Och alla som skriver alla äckliga kommentarer, ÅHHH har lust att bajsa på dom, seriöst!
Ingen förtjänar att må så dåligt som han gör :((

11.12.03

HEHEHHE, smårolig. Eller asså, inte rolig, men ah..
The girl you just called a Mudblood? She spends hours practicing spells hoping people will like her.
The boy you just stupefied? His parents use the Cruciatus Curse on him regularly.
That kid you just pushed? He is trying to use the killing curse on himself.
That guy you just made fun of for crying? His mother was killed by a Death Eater.
Put this on your status for an hour if you are against bullying in the Wizarding World. You never know what it’s like until you fly a mile on their broom.
-------

Åkte till Kortedala idag och beställde detta mobilskalen från Fokiwa. Fint och så : D Har även önskat mig en BookBook för min iPhone. DÖR VAD FINT!
Iallafall, sen kom pappa och hämtade mig, men innan det följde han med mig och mamma ut med Rocky och då började han blö näsblod. UHHHH, leskigt :<<
Imorgon ska vi handla present till min morfar. Och storstäda (y)
Och nu ska jag läsa, mhee <3

Harry potter deathly hallows until the very end


JEDWARD

24 januari i Brewhouse! Kärlek typ <3


RSS 2.0