tears streaming down you face

Your favorite band isn’t your favorite just because of the music.
Yes, that has a huge part, but it’s also their personalities.
It’s that finding out they’re not coming to your city ruins your week.
If you’ve seen them live, you can name all the dates by heart.
It’s the fact that their videos can make you smile with tears streaming down you face.
You can make fun of them like you would with your best friend.
You do things, such as mowing the lawn, just to buy a show ticket, a CD, a shirt, a DVD.
You fall in love with their personalities.
You cry because you’re so proud of them.
You defend them with your life.
For some people, they’ve saved their lives.
You love their crew as you love the band.
They’re the reason why you know some of your best friends.

 


Köpenhamn 2007


It's not really goodbye, after all.

Idag har vart en sån dag som har känts väldigt lång..men ändå har den gått fort. Känns som jag suttit och skrivit på mitt tal om böcker halva dagen, ändå får jag det inte längre än 2.30. Men orka, egentligen. Har vart nervös också, men har fått fina tips  och sånt från Millis (tack igen <3 (och för att du lyssnar när jag klagar) )
När jag inte längre orkade med att sitta instängd i mitt rum gick jag för att kolla på tv. Varför visar dom aldrig något bra på tv när man väl är ledig? Det är alltid bra filmer typ klockan tio på onsdagar eller nåt men aldrig på helgen. Dom visade iaf reprisen av Vampire diaries och det var bra. Kom även på förut att vi hade läxa i psykologin. Öppnade öppgiften och dod lite. Typ sjuttioelva frågor och jag fattar inte hur jag ska hinna svara på dom.
Iaf, var massa Harry Potter facebookgrupper som la upp fina bilder förut, HEH. Kollade på de vises sten förut med, ganska sött.Och ja, det är sjukt sorgligt att sista filmen kom ut på dvd i onsdags. Efter att man sett den på bio var det liksom..okej(!?!) för man visste att det skulle släppas en till på dvd. Men nu har den kommit och nu är det slut på riktigt.

-
They say that home is where the heart is
I guess I haven't found my home
And we keep driving round in circles
Afraid to call this place our own
Länk

Forever today - forever tonight


16 11 11

Har ändrat designen men det blev lite fail och jag orkar inte ändra :)) Ska stå colour spots, det ska vara mellanrum mellan headern och texten osv osv..

Sitter här nu och ska läsa på inför nationella imorgon/skriva lite inför nästa vecka. Är sjukt sugen på att äta gifflarna som ligger i min väska!!!!! Men ska spara dom till imorgon under provet :R
Idag så mediterade vi under religionen. Var okej. och vi bowlade på gympan. Mina naglar är trasiga :<

Och varför är det reklam för Breaking dawn överallt? Youtube, imbd, bloggar m.m. Störande, det borde vart så för Harry Potter :c

NP svenska b

SDFGHJKLÖ;:ÄLKJHGDFSZÖ;:_LKFGDXZSFXCGHL;Ö

Nationella i svenska skriftligt på torsdag, blö.
Nationella i svenska muntligt om en vecka inför hela klassen. Läraren tyckte att jag skulle klara av inför hela klassen och inte inför en liten grupp. (Tydligen kommer jag klara av det för att jag kan tala bra och är söt, hm?)
Så ah, fail <33 Har panik typ, hatar skolan.

Annars så..älskar min mobil och längtar till jullovet men inte till studenten. Eller ah, längtar till sommaren men vet inte vad jag ska göra i framtiden och jag kan inte sluta tänka på det och stressa upp mig. Vill ha en dröm.

iPhone 4s

Skaffade en vit iPhone 4s idag : D Aktiverade simkortet nyss och det kan ta upp till 24 h :(
Var på kunskap & framtids mässan också. Hittade något jag ville gå men kostade 83000 för ett år pch man fick inte pengar från csn <33333333


6 nov 11

Var i stan igår. Gick runt lite kring kungsgatan, kungsportsplatsen osv. Iag, i en gränd vid domkyrkan så hittade vi en jättemysig liten affär som sålde armband i trä. På armbanden var det skriver olika citat (fanns olika färger osv) Hittade ett med the ark (It takes a fool to remain sane) DOG. Sjukt fint också. När vi stod i kassan berättade han att dom var handgjorda i Thailand. Han sa också att alla armband med svensk text på var dom tvungna att skicka tillbaka. Dom hade trott att han skrivit fel när han skrivit ord med å ä och ö i, så dom skrev a och o istället. Tror det var fjärde gången han skickat ner armbanden nu för att få rätt text på med rätt bokstäver. Haha, varför är jag inte förvånad?

Iaf, sen gick vi vidare. Skulle egentlogen lämnat in min klocka jag fick i 18års present för att skriva några ord på baksidan, men affären var stängd. Istället fick vi in i en annan mysig affär och där hittade jag massa feina ringar (MHHM smycken <3) Hittad en ring där det stor forever på. Ganska enkel och så men andå så fin.Efter att jag köpt den gick vi till kronhuset och åt :)

Idag är det sista lovdagen BLVBJNKMLÖ. Orkar inte med praktik en vecka till och sen svenska np på torsdagen veckan efter. Ar så trött på min skola, seriöst. Visst, trivs väl och så men bryr mig inte om den alls. Funderar på att skippa delar av studenten, känns sjukt meningslöst, haha (y)

Ska till stan imorgon med Sandra för att kolla på mobiler. (VET INTE OM JAG SKA SKAFFA EN IPHONE. GÅR JU SÖNDER SÅ FORT MAN PETAR PÅ DOM)

Btw, Black veil brides är typ...underbara? ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DOM.
Bästa låten. Kolla i HD. Dör.


Mobil

Iphone eller inte? :<


Från Bulgarien


Vantarna har en mycket starkare rosa/lila färg i verkligheten. Älskar dom!


Wenn Du die Welt nicht mehr verstehst

Musik.

• Det är ofta jag tänker vad som skulle ha hänt ifall jag aldrig kollade på melodifestivalen 2007 och sett The Ark vinna. Om det bara vart jag som såg dem och inte Sandra. Vad hade hänt då? Vem hade jag vart? Hur hade det sett ut nu isf?
Trädgårn, Varberg, Huskvarna, Malmö, Köpenhamn, Sundsvall, Varberg, Östersund, Skövde, Liseberg, Linköping, KB, Flygeln, Västerås, Sofiero, Arken i Parken, Liseberg, The Tivoli, Gröna lund. Forever.

• Tokio Hotel. I sjuan, om Linnea inte haft med sin mp3 till skolan och spelat upp Schrei för mig. Om hon aldrig visat dom för mig så hade jag kanske aldrig börjat gilla dom. Hade missat massa som jag aldrig hade märkt av. Fanträffar, tyska, musikgalor, sena nätter, thf, andra fans, alla tidningar, alla fina textrader, Millis. Hade det inte vart för Tokio Hotel hade jag aldrig börjat skriva med Millis.
Hovet, Scandinavium

• Placebo. Dom blir aldrig gamla eller uttjatade.  Allt med dom är bra. Jag måste se dom live innan jag dör. Jag ska.

• I malmö oktober 2008 när Sandra hade med sig The Heroin Diaries. Vi började läsa tillsammans och när jag kom hem började jag googla på Mörley Crüe med en gång. Peace and love 2009, Sonisphere 2010.


Musik är inte bara något som man lyssnar på. Det är så mycket mer.
"Music is my memory and music is my wife. Music is my life-partner, the only one who will never EVER leave me"


RSS 2.0