Villa Thalassa - helgen vecka 48

Filmen Villa Thalassa - helgen vecka 48 hade premiär på Göteborgs international film festival idag på Biopalatset. Gick dit med Sandra och Rebecka. ÅH, det var så kul! Visste inte om Jepson skulle vara där eller i Malmö. Men han borde ju inte missa sin allra första filmpremiär! Blev så sjukt glad när jag såg någon stå utanför Biopalatset med en rosa hatt, och sedan när jag såg att det var Jepson!
Var lite pinsamt, vi gick in efter honom genom dörrarna och varken Sandra eller Rebecka märkte att det var han först. Vi velade runt lite innan vi fick reda på att vi skulle upp till övervåningen (där Jepson stod med kameramannen) Vi gick upp och velade. Gick förbi Jepson och han stannar oss och säger typ "Men heeej!" Och så kramade han oss och kameramannen trycker upp kameran i våra ansikten, haha <3 Vi stod och pratade lite och han sa att det var kul att vi kom och stöttade honom. 
Vi gick vidare, visade biljetterna och gick till toaletterna. Stod och skrattade och sa hur galet allt var! Sen när vi skulle gå in i salen hamnade vi bakom Jepson igen (såklart!!) Han gick där och flinade, hahah! Jag sa något, typ "jag har aldrig vart i denna salen förut.) och sandra sa något som "inte jag heller tror jag". Sen vänder sig Jepson om och säger typ "Inte jag heller!!" Vi bestämde oss för att sitta långt ifrån honom men salen var nästan helt full och vi hamnade såklart precis bakom. Lite kul ändå haha! Kameramannen filmade hela tiden. Vi dog när han vände sig om och filmar upp i våra näsor. Försökte att inte dö av skratt!
Filmen var mycket bätre än vad jag förväntade mig. I början var jag lite tveksam, men ändrade mig. Den kändes sådär mysig och så. Kunde inte sluta le! Jepson var faktiskt en bra skådespelare (eller ah, han var väl kanske mest sig själv)
Skrattade flera gånger men minns inte riktigt åt vad.. Kanske åt alla pinsamma karaktärer som var med, HAHAH.
Efteråt pratade vi lite igen. Berättade vart vi bodde och han typ "Ja, juste!"......fast vi har aldrig sagt till Jepson vart vi bor innan. Men det var kul! Blev så glad att han verkade så glad över att se oss där!
Hälften av alla som var i biografen var typ med i filmen. Så vart man än kollade så såg man skådespelarna, hahaha!

Efter att vi gått därifrån åt vi och sen köpte vi choklad med marianne och gick till centralen.
Sjukt underbar dag! Tack Rebecka och Sandra, heh!
~

Malmö, KB mars 2011


Liseberg, augusti 2011


Sista, september 2011Åh, verklar som ett besatt_fan98 typ. Men jag är så GLAD så jag skiter i det!

120126

Äckliga tidslinje!

Stannade kvar fyra timmar i skolan idag för att bygga på hotellrumsmodellen. Blev faktikt ganska nöjd, det blir nog bra :)) Vi hade inte ätit något mer än frukost så var gaaanska slut när jag kom hem vid fem. Pappa kom hem och sa att vi skulle åka och äta på Texas longhorn NOM NOM NOM typ <3

Imorgon börjar grafen 12.35, så nu ska jag lägga mig och läsa Boy meets boy. (HAR DU INTE LÄST BOKEN SÅ SNÄLLA GÖR DET. FINNS INGEN MYSIGARE, VACKRARE OCH MER UNDERBAR BOK. Lovar!!)


Don't believe their lies told from jealous eyesNy vecka igen. Blev överraskad av två paket inne i mitt rum när jag kom hem till pappa idag. Två böcker var det. En med en intervju med Rowling och en bok om Johnny Depp <3 FINT!
Idag kom även mitt mobilskal från Fokiwa. ÅH SÅ FINT DET ÄR! Smådör varje gång jag ser på det. Första gången de skickade det försvann det på posten i Thailand, så dom fick göra ett nytt och skicka :) Låg i världens_sötasteochfinaste liten påse, HIH!

Har sovmorgon imorgon för första lektionen är...typ inställd. Börjar 12.20-

Fem låtar som är bäst -
Framing Hanley – Built For Sin (apbra)
Innerpartysystem – Don't Stop (ASBRA)
Sum 41 – Best Of Me (hih)
Ron Pope – A Drop In The Ocean (Vampire diaries)
Black Veil Brides – Carolyn (FÖR FIN ASSÅ)
Black Veil Brides – The Mortician's Daughter (ÅH <3)

80 minuter
ÄNTLIGENNNNNNN

I don't wanna waste the weekend

Umgåtts med fina personer idag, Sandra och Rebecka : D Vi har gått i affärer (handlat två mysiga halsdukar (beslutsångesten)), gått, gått, gått, fikat på rockhouse (MYSIGT!), kollat på Arkaffischer, ätit, gått, gått, (sprungit så mina lungor brann, köat utanför Göteborgs universitet för Anji HEHEH (kändes som att vänta på Ark typ ju!), skrattat, gjort konstiga ljud för det var så KALLT, pratat minnen (Ark såklart <3 Tänk att det snart är fyra år sedan vi träffades första gången.) och så!

Bilder från Ark 2002


Arkaffisch i bakgrunden, sota. Fanns även en wata. Signerad då :))


Sandra somnade och Rebecka var söt, hehe.

Har även fixat biljetter till Jepsons film den 28e, ÅHH kul! : D Då ses vi igen, hiihih. Ska bli sjukt spannende und interessant! Tack Sandra för att du bokade och så!

Dammit I hope you make it

Två helt olika saker.
1. Har vattenläcka i lägenheten hos mamma och nu kommer dom typ bajsa i hela lägenheten. Hejdå väggen och golvet.
2. Ska kanske skaffa katt :)))))))


----

Får jobba hemma imorgon på grafen, så INGEN SKOLA! Ska in till stan för att handla tygpennor till väskorna (Tote You UF). Sedan åker vi in till skolan för att lämna pennorna och några väskor till en annan tjej i företaget :)
Efter det måste jag till Kortedala för att hjälpa mamma med lägenheten.

Såg Rise of the Planet of the Apes förut, hann inte se klart men hann se Tom Felton dö :ccccc

Btw, våran lärare hade med sig servetter så vi kunde tvätta av våra datorskärmar, ÅH FIN DEN ÄR NU IGEN <3
-

Framing Hanley – Built For Sin

2012

Första inlägget på 2012 (jobbigt att skriva ju!)

SER FRAM EMOT ATT BLI 30 OCH KOMMA ATT TÄNKA PÅ DENNA BLOGGEN. ATT GÅ IN PÅ DEN OCH KOMMA IHÅG HUR FÖRVIRRAD OCH OROLIG JAG VAR INFÖR ATT SLUTA GYMNASIET OCH TIDEN EFTER. JAG HAR INGEN ANING VAD JAG VILL OCH VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA. Och det dödar mig typ.

Första skoldagen imorgon på sista terminen i gymnasiet. Hur gick tiden så fort? Det kan inte vara tre år sedan när jag, Sandra och Linnea åkte spårvagn in till skolan för första gången, hur jag hamnade i Mp1B med Elin och Sandra hamnade i Mp1A. Hur kan jag vara en av dom som ska ta studenten om fyra månader. STUDENTEN?!?! Jag fattar inte det. Inte alls faktiskt.

Bilder från 2009

RSS 2.0